119 днів у лікарнях: 20-річний важкопоранений воїн з Волині мріє знову ходити

119 днів у лікарнях: 20-річний важкопоранений воїн з Волині мріє знову ходити

20-річний військовий Максим Баховець із Ковеля 18 березня отримав важке пораненная на Чернігівщині. Після понад 100 днів у госпіталях хлопець розпочав нейрореабілітацію, та зараз шукає нові можливості для відновлення.

Про це написала у фейсбук волонтерка із Волині Наталія Попова.

20-річний Максим - єдиний син. Максим з 24 лютого в складі 300-го танкового полку ЗСУ тримав оборону Чернігівщини. 18 березня був важкопоранений під час мінометного обстрілу ворога.

«Тепер страшна статистика його життя:- 44 дні в Київському військовому шпиталі битви за життя. Складна черепно-мозкова операція, 3 тижні коми, реанімація…- 57 днів у Львівському шпиталі . Привезли лежачого.. лише в травні сів на інвалідний візок …- 8 днів вже на нейрореабілітаців в Львівському обласному госпіталі ветеранів війни… Зараз ми шукаємо Максу реабілітацію, яка поставить його на ноги», - пише волонтерка.

Наталія Попова додала, що хлопець сильний духом, позитивний і дуже дисциплінований.

«Те, що Максим живий, говорить, сидить і посміхається - це реально диво! Диво, за яке безмежна дяка Господу і нашим військовим медикам», - зазначає волонтерка. Вона та мама хлопця пенві, що він зможе ходити. Тож вирішили поділитися історією Максима, аби люди не втрачали віри.

119 днів у лікарнях: 20-річний важкопоранений воїн з Волині мріє знову ходити119 днів у лікарнях: 20-річний важкопоранений воїн з Волині мріє знову ходити119 днів у лікарнях: 20-річний важкопоранений воїн з Волині мріє знову ходити119 днів у лікарнях: 20-річний важкопоранений воїн з Волині мріє знову ходити

Можливо зацікавить