12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік

12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік

У понеділок, 12 грудня, в Луцьку та на Волині здійснюватимуть стабілізаційні відключення електроенергії.

 

Про це повідомляє ПрАТ «Волиньобленерго».

«Через пошкодження об'єктів енергетики та у зв'язку із відсутністю достатньої генерації з теплових та атомних електростанцій на території Волині, як і по всій Україні зберігається дефіцит потужності», – нагадують в обленерго.

Енергетики додаюь, що можливі екстрені відключення поза графіком у разі, якщо у НЕК «Укренерго» буде необхідність збалансувати енергосистему.

12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік12 грудня на Волині відключатимуть світло. Графік

Можливо зацікавить