160 золотих та 43 срібних: У Луцьку нагородили випускників-медалістів

160 золотих та 43 срібних: У Луцьку нагородили випускників-медалістів

160 золотих та 43 срібних — такий урожай медалей зібрали луцькі випускники 2022 року. У п'ятницю, 24 червня, на Театральному майдані Луцька медалістам вручали ці заслужені нагороди.

Урочисту місію доручили Луцькому міському голові Ігорю Поліщуку, - йдеться на сайті міської ради.

«Пишаємось здобутками учнів, адже їх здобутки - це і здобутки нашої громади та України. Дякую вчителям за знання, життєву мудрість й розкриті таланти. Батькам - за настанови, виховання й мотивацію.

Сьогодні, на жаль, цей важливий крок у їх житті відбувається в умовах війни. Однак, Україна обов'язково вистоїть й переможе, а тому наступні життєві сходинки наших талановитих дітей будуть у вільній, процвітаючій, щасливій та успішній Україні», - сказав у вітальному слові Ігор Поліщук, опісля якого вручив випускникам нагороди за навчання у школах міста.

160 золотих та 43 срібних: У Луцьку нагородили випускників-медалістів160 золотих та 43 срібних: У Луцьку нагородили випускників-медалістів160 золотих та 43 срібних: У Луцьку нагородили випускників-медалістів160 золотих та 43 срібних: У Луцьку нагородили випускників-медалістів160 золотих та 43 срібних: У Луцьку нагородили випускників-медалістів

 

 

Можливо зацікавить