26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік

26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік

26 січня у Волинській області будуть діяти  графіки погодинного відключення електроенергії.

Про це повідомляє ПрАТ «Волиньобленерго».

У повідомленні йдеться, що величина доведеного НЕК «Укренерго» добового ліміту на Волинь в четвер у середньому становить лише 47% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області.

«У зв‘язку із критично низьким рівнем доведеного на область ліміту «Волиньобленерго» змушене збільшити тривалість перерв в електропостачанні»,- йдеться у повідомленні.

Волинян попереджають, що час початку відключення згідно графіку може здійснюватись на годину раніше від заявленого у зв’язку із високою імовірністю перевищення доведеного ліміту потужності, що не допускається.У разі перевищення доведеного на область ліміту НЕК «Укренерго» можуть бути застосовані графіки аварійних вимкнень.

26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік26 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік

 

Можливо зацікавить