28 січня на Волині скасували аварійні графіки: як тепер вимикатимуть світло

28 січня на Волині скасували аварійні графіки: як тепер вимикатимуть світло

28 січня, вечері, НЕК «Укренерго» скасувало у Волинській області аварійні вимкнення світла. Відтак, починають діяти графіки погодинного відключення.

Про це повідомили у ПрАТ «Волиньобленерго».

«28.01 о 21:14 надійшло розпорядження диспетчера НЕК «Укренерго» про відміну екстреного аварійного розвантаження (графіка аварійних вимкнень) на території Волинської області. З 21:14 діють графіки погодинного відключення електроенергії на 28.01», йдеться у повідомленні.

Графіки на 28 січня доступні за посиланням https://cutt.ly/11YPbRs

Енергетики звертають увагу волинян, що час початку відключення згідно графіку може здійснюватись на годину раніше від заявленого у зв’язку із високою імовірністю перевищення доведеного ліміту потужності, що не допускається.

Нагадаємо, що у суботу, 28 січня з 11:15 години ранку «Укренерго» застосовано екстрене аварійне розвантаження (графік аварійних вимкнень) на території Волинської області. 

Читати також:

  • Нацкомісія з енергетики оштрафувала три обленерго за недотримання графіків відключення електроенергії. Йдеться про операторів енергопостачання у Чернівецькій, Вінницькій та Волинській областях.
  • Лучанам пояснили, чому немає води, коли вимикають світло

Можливо зацікавить