4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік

4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік

 4 січня у містах та селах Волинської області  діятимуть графіки погодинного відключення електроенергії.

Про це повідомляє ПрАТ «Волиньобленерго».

 У повідомленні йдеться, що на 4 січня НЕК «Укренерго» не встановлено ліміт споживання електричної енергії на території Волинської області до 08:00.  

«З 08:00 просимо орієнтуватись на час відключення згідно графіків погодинного відключення. Сайт «Волиньобленерго» тимчасово недоступний у зв‘язку із проведенням регламентних робіт»,- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що енергетики пояснили, чому у деяких волинян взагалі не відключають світло.Це пов'язано з тим, що різні будинки та навіть різні під'їзди однієї багатоповерхівки можуть бути заживлені від інших ліній електропередачі. І їх чергують для вимкнення. 

4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік4 січня на Волині діятиме погодинне відключення електроенергії. Графік

Можливо зацікавить