47 років пропрацювала вчителькою: волинянка відзначила 90-річний ювілей

47 років пропрацювала вчителькою: волинянка відзначила 90-річний ювілей

У вівторок, 21 лютого, жителька села Комарове Ратнівської громади Ковельського району Тетяна Зіновіївна Андросюк відзначила 90-річний ювілей.

Тетяна Андросюк родом з Турійщини. До села Комарове приїхала вчителювати в молодому віці, згодом одружилася. Більшу частину життя пропрацювала в школі вчителем української мови та літератури - 47 років віддавала знання і любов учням. Про це повідомили у Ратнівській громаді.

Має доньку, троє внуків та четверо правнуків. На долю Тетяни Зіновіївни випало багато випробувань, але ця дивовижна жінка їх подолала і таки зустріла свій поважний вік у колі близьких усміхненою і привітною.

Тетяна Зіновіївна раділа гостям, дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань і охоче ділилася спогадами про свою трудову діяльність, сімейне життя, внуків та правнуків. «Вік прожила і нікому зла не робила і не бажала», - на завершення скромно поділилася секретом довголіття ця мудра жінка.

47 років пропрацювала вчителькою: волинянка відзначила 90-річний ювілей47 років пропрацювала вчителькою: волинянка відзначила 90-річний ювілей47 років пропрацювала вчителькою: волинянка відзначила 90-річний ювілей47 років пропрацювала вчителькою: волинянка відзначила 90-річний ювілей

Читайте також:

Можливо зацікавить