8 причин жити в ЖК «Амстердам»

8 причин жити в ЖК «Амстердам»

Вибір майбутнього житла часто буває емоційним. Людина приїжджає на огляд квартири, дивиться на житловий комплекс, або навіть лише на територію і будівельний майданчик, проте вже відчуває: «Хочу тут жити!» Але насправді те, що здається миттєвою спонтанною емоцією, є добре продуманим об'єктом, де забудовник прорахував і передбачив найменші дрібниці.

Серед житлових комплексів Будівельної компанії «Інвестор саме поруч із ЖК «Амстердам» майбутні власники діляться, що відчули з першої хвилини: тут має бути їхній Дім! Розказуємо, скільки деталей враховано в цьому сучасному проекті, які загалом і дають відчуття впевненості у виборі житла.

1. ЖК «Амстердам» має особливу архітектуру

Стримані фасади, схилі дахи та сучасний декор додають простору відчуття камерності та затишку і відтворюють архітектурні традиції західноєвропейських міст. 

Будинок спроектовано таким чином, що тут буде так званий напіввідкритий двір: з головної вулиці будівля є суцільною «стіною» і відмежовує двір від вулиці, а з іншого боку між під’їздами є вільний простір. Тут запланована максимальна кількість зелені, лаконічні доріжки та місця для відпочинку.

Детальніше про особливість облаштування ЖК «Амстердам» розповів головний архітектор Майстерні МОСТ Дмитро Котляров, читайте статтю: «Європейські фасади, напіввідкритий двір та поквартирні «патіо». Чим особлива архітектура ЖК «Амстердам».

8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»

2. Біля будинків буде окрема величезна зона для відпочинку із сучасним ігровим обладнанням для дітей та спортивними зонами

Дитячий майданчик у формі піратської шхуни, батути, гірки та труби для спуску, водяні млини та піщані екскаватори, спортивні поля та місця для прогулянок - усе це буде розташовано на території майже пів гектара.

8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»
Відпочинкова зона

3. У холі на першому поверсі буде розташований паблік-спейс

Тут мешканці зможуть спільно проводити час - відпочивати чи вирішувати робочі питання, залишати велосипеди та дитячі візочки і навіть матимуть спеціальне місце, щоб привести в порядок після прогулянки домашніх улюбленців.

8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»

4. Сучасні технології будівництва, які забезпечують швидкість робіт, а також надійність та енергоощадність будівлі

Які переваги дає монолітно-каркасне будівництво із використанням керамічних блоків?

  • надійність: монолітна будівля більш стійка, їй не загрожує просідання чи тріщини на стінах;
  • висока енергоефективність будівлі, краще зберігається тепло;
  • гарна звукоізоляція;
  • відсутність несучих стін в квартирах дозволяє легку заміну планування;
  • екологічність;
  • швидкі темпи будівництва: вкладати стіни із керамоблоків швидше та простіше, ніж із цегли;
  • практичність: керамоблоки легко штукатурити;
  • міцність стін: на відміну від газоблоків, на стіни із керомоблоків можна спокійно монтувати важкі меблі, техніку тощо.

8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»8 причин жити в ЖК «Амстердам»
Фото з будівельного майданчика (поч. червня 2022 р.)

5. Великий вибір різних та зручних планувань квартир

Зазвичай у багатоповерхівках планування кожного під’їзду повторюється, тому в будинку є по два-три варіанти 1-, 2- та 3-кімнатних квартир. Така ситуація – не примха дизайнерів, яким ліньки вигадувати різні варіанти помешкань. Багато обмежень у плануванні квартир виникають в першу чергу через розташування газових труб.

Завдяки тому, що в ЖК «Амстердам» буде власна котельня, всередині будинку не буде газових труб, а лише – труби з гарячою водою. Відповідно, з’явилася можливість максимально пофантазувати із плануваннями квартир.

Планування квартир в ЖК «Амстердам» – це одна з головних «фішок» цього житлового комплексу, і вони мають багато переваг (окрім самого різноманіття дизайнів):

  • Нова класифікація квартир за світовими стандартами, тобто – не за кількістю кімнат загалом, а за кількістю спалень. У кожній квартирі «Амстердама» є і вітальня, і одна або більше спалень.
  • Можливість легко робити перепланування та об’єднувати кілька квартир в одну. Завдяки технології монолітно-каркасного будівництва, за якою зводять «Амстердам», в квартирах відсутні несучі стіни. Відповідно, немає жодних обмежень у тому, як змінювати дизайн квартири.Оригінальне планування квартир на верхньому мансардному поверсі.

6. Наявність власної котельні - це ще й серйозна економія в оплаті за опалення

7. Менша щільність забудови

Щільність заселення - важливий показник, який впливає на комфорт. За будівельними нормами, максимально на гектар території може проживати 450 людей. Проте лише одиниці луцьких ЖК дотримуються такого показника, а в деяких новобудовах ця цифра перевищує навіть 1000 людей/га.

ЖК «Амстердам» розташований на території комплексної забудови, котеджного містечка «Струмочок», загальна площа якого 7 га. Якщо порахувати усі котеджі, таунхауси та квартири, які тут заплановано збудувати, виходить 330 помешкань. Показник щільності заселення рахують, зважаючи на середню кількість людей у сім’ї: на Волині так званий «коефіцієнт сімейності» становить саме 2,5 (у когось сім’я нараховує і 10 людей, а хтось проживає сам; це середня цифра).

Таким чином виходить, що на території комплексу (7 га) буде проживати близько 825 людей, і коефіцієнт щільності заселення у «Струмочку» і «Амстердамі» становить 118 людей/га.

8 причин жити в ЖК «Амстердам»
«Камерна» атмосфера у дворику ЖК «Амстердам»

8. Екологія, чудова природа, тиша і спокій

Чисте повітря та природа навколо - очевидна перевага заміського життя. Якщо мешканці міст часто рвуться «на природу», щоб отримати повноцінний відпочинок, то для заміських жителів їхній дім - це вже і є та сама «природа». 

В ЖК «Амстердам» передбачений гарний благоустрій з великою кількістю зелених насаджень, а приємним бонусом також є ліс, який зовсім поруч - за 1 км від комплексу.

Також тут немає поруч великих гамірних промислових підприємств. На перший погляд, такий показник як «тиша і спокій» може здатися не дуже конкретним та не надто важливим. Проте насправді мова йде не просто про надлишок зайвих звуків, які заважають спати/відпочивати/зосередитись. Науковці довели, що бурхливе міське життя з постійним шумом та метушливістю дуже втомлює і виснажує людський мозок. Як результат - відчуття постійної втоми, роздратування та «вигорання». 

Тож якщо у вас вже тривалий час є ці симптоми, можливо, саме час задуматись про переїзд за місто?

 

8 причин жити в ЖК «Амстердам»
Заміський дім - це завжди природа
   За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу продажів:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Можливо зацікавить

Мобілізація ухилення

Посилення мобілізації: чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

У Луцьку змінили порядок фінансування Програми забезпечення житлом учасників АТО

У Луцьку змінили порядок фінансування Програми забезпечення житлом учасників АТО

житло переселенці

«Усе нове, яскраве та гарне»: переселенці знайшли притулок та новий дім у відремонтованому житлі для ВПО у Ковелі

Ціна - понад 17 мільйонів гривень: біля Луцька продають мініпалац

Ціна - понад 17 мільйонів гривень: біля Луцька продають мініпалац

Будівельна компанія «Інвестор» передала 22 дрони для батальйону «Любарт». Фото, відео
відео
фото

Будівельна компанія «Інвестор» передала 22 дрони для батальйону «Любарт». Фото, відео

Двічі тікали від війни: сім'я переселенців з Маріуполя отримала житло на Волині
відео
історії війни

Двічі тікали від війни: сім'я переселенців з Маріуполя отримала житло на Волині

Благодійна допомога з Волині школам Донеччини та Чернігівщини
відео
фото

Волиняни передали потужні генератори школам Донеччини та Чернігівщини. Відео

Нерухомість в Іспанії
promo

Найкращі та найдешевші міста Іспанії: що обрати громадянам України?

Андрій Разумовський
інтерв'ю
фото

«Немає жодного сумніву, що перемога за Україною, тож ми плануємо та будуємо»: інтерв'ю з Андрієм Разумовським