«А коли мені дівчата почнуть писати?»: у волинській бригаді служить 23-річний воїн Коля

«А коли мені дівчата почнуть писати?»: у волинській бригаді служить 23-річний воїн Коля

У складі 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого служить 23-річний воїн Микола. Хлопця називають найвеселішою людиною у підрозділі.

Про захисника розповіли у телеграм-каналі волинської бригади.

- Колюня я, 23 рочки пацану. Мене фотографувати? Та мені треба завивку зробити, чи хоч гребінця дайте! Чекайте, я зроблю пристойний вигляд! Ох, ця моя щілинка між зубами, і брови, як у колишнього генсека, і прищі (яких немає) там позамазуйте... Віталік, мене забирають служити в фотовійська!.. В газеті про мене не писати, тільки номер телефону для знайомств з дівчатами можете дати, - жартує воїн.

При особистому спілкуванні жартівник і вихор Колюня миттєво зникає. З'являється розсудливий і дієвий Микола, волинянин, воїн, який із початком повномасштабного вторгнення повернувся з-за кордону, щоб стати на захист України, і вже рік воює в складі одного з механізованих підрозділів нашої Князівської бригади. Пекельні бої Донбасу і Харківщини не змогли змінити Миколину вдачу.

- Такий характер. Мені з ним нелегко, бо не завжди хочеться жартувати. Війна, знаєте, не сприяє цьому. Але розумію, що навіть у найскладніші моменти таким чином підбадьорюю побратимів. Тому, коли там після вашого матеріалу мені дівчата почнуть писати?

Колюня знову за мить стає душею підрозділу, сипле жартами і змушує сміятися. І на мить якось навіть забуваєш про те, де ти, і про фронт...

Микола просить українців, тих, що далеко від фронту, не забувати про війну. Бо Перемога здобувається не тільки зброєю, і вона має бути наша спільна.

«А коли мені дівчата почнуть писати?»: у волинській бригаді служить 23-річний воїн Коля«А коли мені дівчата почнуть писати?»: у волинській бригаді служить 23-річний воїн Коля«А коли мені дівчата почнуть писати?»: у волинській бригаді служить 23-річний воїн Коля

Читайте також:

Можливо зацікавить

Герой України

Учитель, тренер, офіцер: захиснику з волинської бригади просять посмертно присвоїти державну нагороду

Герой Волинь

На момент загибелі тата донечці не було і двох років: історія молодого Героя з Волині

Герой війна

Автомобіль потрапив під ворожий артилерійський обстріл: історія Героя з волинської бригади

петиція військовий

Загинув від вибухових травм: захиснику з волинської бригади просять посмертно присвоїти державну нагороду

Бої за Куп'янськ Герой

Брат потрапив до російського полону: 19-річний захисник з волинської бригади загинув унаслідок прямого влучання ворожого снаряда в бліндаж

Герой
відео

Обіцяв дружині повернутися, та зустріли «на щиті»: історія полеглого Героя з волинської бригади

Історія Героя

Перед останнім боєм сказав: «Ангели не помирають»: захиснику з волинської бригади навіки 38

нагороди військові

За звільнення Київщини: Зеленський нагородив бійців волинської бригади

історія Героя

Майже місяць перебував у комі, але так і не зміг побороти наслідки важкої травми: історія Героя з волинської бригади