Аборт - 4,5 тисячі, укол - 57 гривень: у лікарні на Волині затвердили тарифи на платні послуги

Аборт - 4,5 тисячі, укол - 57 гривень: у лікарні на Волині затвердили тарифи на платні послуги

У районній лікарні Ратного затвердили ціни на 2023 рік на платні послуги. Тарифи визначали на послуги, що не покриваються оплатою медичних гарантій.

Про це повідомляє комунальне некомерційне підприємство «Ратнівська центральна районна лікарня».

Вартість медичних оглядів лікарів вартує від 70 до 19 гривень. Найдорожчим є поглиблений огляд лікаря-дерматовенеролога і лікаря-психіатра, а найдешевшим - медичний огляд лікаря-стоматолога.

Загальний аналіз крові коштує 102 гривні, натомість сечі - 77 гривень. Зробити флюрографію у Ратнівській районній лікарні можна за 69 гривень, електрокардіограму - за 70 гривень, рентген органів грудної клітки - за 95 гривень. 

Ціни на УЗД починаються від 242 гривень (лімфатичні вузли), а найвищу ціну має ультразвукове дослідження органів черевної порожнини з нирками - 500 гривень. 

Читайте також:  Чи готові луцькі лікарні та поліклініки до можливого блекауту.

Ін'єкція внутрішньовенна коштуватиме 57 гривень,  внутрішньом'язова і підшкірна - 41 гривня, внутрішньом'язова крапельниця - 97 гривень.

Вартість лікування у хірургічному відділенні коштує 623 гривні, у терапевтичному - 626, педіатричному - 612, інфекційному - 666, неврологічному - 540, а в пологовому - 807 гривень. 

Поставити звичайну коронку у стоматологічному відділенні лікарні вдасться за 265 гривень.

Комп'ютерна томографія коштує 927 гривень, тоді як аборт у районній лікарні Ратного - 4515 гривень.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Волинській обласній лікарні впроваджують платні послуги та що думає відомий лікар про це нововведення.

Можливо зацікавить