Алкоголь, перевищення швидкості, ДТП: на Волині впіймали шістьох п’яних водіїв

Алкоголь, перевищення швидкості, ДТП: на Волині впіймали шістьох п’яних водіїв

Волинські патрульні за вихідні 22-23 жовтня склали шість протоколів на водіїв, які сіли за кермо в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Вдруге вчинив правопорушення і відповідатиме іноземець, якого суд уже позбавляв права керуванні автотранспортом. Ще один водій на підпитку перевищив швидкість удвічі.

Про це повідомили у Патрульній поліції Волинської області.

Керманич, який виявився іноземцем вже був позбавлений судом права керування. А результат огляду на стан сп’яніння показав 1, 48 проміле.

Ще одного водія напідпитку спинили за допомогою приладу для вимірювання швидкості TruCam. Він перевищив дозволену швидкість майже вдвічі. Результат огляду 2, 80 проміле.

А водій із результатом у 2, 40 проміле, їхав містом серед білого дня, чим наражав себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку. 

Ще двом водіям з ознаками наркотичного та алкогольного сп’яніння інспектори запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у медзакладі. Та вони відмовились. 

Ще двоє водіїв під впливом алкоголю скоїли ДТП. Один із них втік із місця пригоди. Проте за допомогою свідків його вдалося відшукати. Результат огляду – 2, 60 проміле. Другий винуватець автопригоди відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

На всіх порушників інспектори склали адмінматеріали та інші матеріали, згідно з вчиненими правопорушеннями. Далі рішення - за судом.

Можливо зацікавить