Анджеліна Джолі провідала дітей у реабілітаційному центрі на Львівщині

Анджеліна Джолі провідала дітей у реабілітаційному центрі на Львівщині

Голлівудська зірка та пані посол ООН у справах біженців Анджеліна Джолі сьогодні, 1 травня, завітала в місто Борислав у "Навчально-реабілітаційний центр І-ІІ ступенів "ГАРМОНІЯ". Про це повідомляє Бориславська міська рада.

"Акторка та її команда прибули до дітей з подарунками, гарним настроєм. Також пані посол поспілкувалася з дітьми з Луганщини", - коментують на сторінці закладу.

Анджеліна Джолі провідала дітей у реабілітаційному центрі на ЛьвівщиніАнджеліна Джолі провідала дітей у реабілітаційному центрі на ЛьвівщиніАнджеліна Джолі провідала дітей у реабілітаційному центрі на ЛьвівщиніАнджеліна Джолі провідала дітей у реабілітаційному центрі на ЛьвівщиніАнджеліна Джолі провідала дітей у реабілітаційному центрі на ЛьвівщиніАнджеліна Джолі провідала дітей у реабілітаційному центрі на Львівщині

Анджеліна Джолі провідала дітей у реабілітаційному центрі на Львівщині

Нагадаємо, що відома голлівудська акторка та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі приїхала до Львова.

Акторку помітили в одній із львівських кав’ярень, куди вона зайшла ймовірно випити каву та одразу зустріла своїх прихильників.  Джолі роздала усім охочим автографи.

Анджеліна Джолі підтримує Україну з перших днів війни та допомагає організувати допомогу для українців, які були змушені залишити свої домівки. Як посол доброї волі ООН нещодавно актриса відвідала шпиталь Pediatrico Bambino Gesu у Римі, де зараз перебувають діти-біженці з України.

Можливо зацікавить