АНГАР. ДЯКУЄМО БІЗНЕСУ: волонтери розповіли, як авто від «Сім23» попадають на передову. ВІДЕО

АНГАР. ДЯКУЄМО БІЗНЕСУ: волонтери розповіли, як авто від «Сім23» попадають на передову. ВІДЕО

За 14 місяців повномасштабної боротьби України волонтерський штаб «Ангар» має понад 110 прикладів свідомих і соціально відповідальних бізнесів. Це історії і про маленькі підприємства, і про передові й величезні компанії. Але щоразу це історії про тих, хто не стоїть осторонь і, попри складнощі ведення бізнесу у воєнний час, робить все, аби на своєму місці рухати Україну до перемоги.

Нині мова - про мережу зручних маркетів Сім23. Їхня системна фінансова підтримка штабу триває вже близько 10 місяців, що дозволила придбали не одну автівку, дрони і тепловізори бійцям, а також одягнути їх у нову форму.

Першою у проєкті Ангару «Дякуємо бізнесу», у якому волонтери висловлюють вдячність підприємствам за допомогу у закритті зборів, є мережа зручних маркетів «Сім23». 

Співпраця з цією мережею, розповідає волонтерка Ангару Олександра Шумакова, розпочалася орієнтовно у липні й триває до сьогодні.

Довідка:

«Сім23» - мережа магазинів, що розвивається з 2012 року. Нараховує 180 маркетів на заході України, які працюють у Волинській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Рівненській областях. Керівна компанія - ТзОВ «Клевер Сторс», Луцьк. Це сучасні невеликі магазини в форматі «convenience store», що буквально перекладається як «зручний магазин».

Олександра каже: з самого початку бізнес передавав волонтерському штабу запити, які до нього надходили від військових частин чи самих військових, далі тривали збори необхідної суми, а згодом купувалися і передавалися речі бійцям.

За час співпраці мережа «Сім23» переказала Ангару близько 2 мільйонів гривень. За них придбали тепловізори, дрони й багато авто. На початках купували й форму для військових, яку відправляли за запитами від Сили оборони.

Зважаючи на те, що за час повномасштабного вторгнення волонтерський штаб «Ангар» трансформувався у благодійний фонд «Ангар. Україна» і перейшов на більш цілеспрямовану роботу, пов'язану з автівками, тепловізорами, тактичною медициною і дронами, співпраця фонду і «Сім23» протягом 4-5 місяців сконцентрована на автомобілях.

Всі одиниці придбаної техніки, зауважує Олександра Шумакова, їхали на передові позиції: раніше - Миколаївський і Харківський напрямки, сьогодні - Бахмутський.

Олександра щиро вірить у те, «Сім23» долучатиметься до великих зборів «Ангару» і закриватиме й надалі збори на цілі автівки для військових. Підкреслює: “допомагатимуть стільки, скільки це буде потрібно, а завершать тоді, коли настане перемога”, - переконана волонтерка.

Нагадуємо, у волонтерський штаб «Ангар» днями закрив великий збір для 53 батальйону 100 окремої бригади територіальної оборони. Вдалося завдяки маленьким та великим донорам зібрати необхідну суму - 1 714 320 гривень. За ці кошти придбають дрони, тепловізори, старлінки та радіостанції для бійців.

Проте завжди серед актуальних потреб військових авто та дрони. Задонатити на них бодай кілька гривень, щоб допомогти військовим нищити ворога, завжди можна:

на Монобанку,

на карту в Приват - 4149 6293 1709 2898,

через PayPal: [email protected].

Читайте також:

Можливо зацікавить

Євгеній Недищук, Волинь

23 квітня: хто з волинян святкує День народження

Війна в Україні Герой України

У день загибелі міг не йти на позиції, бо щойно прийшов з «нуля»: триває збір підписів про присвоєння волинянину державної нагороди

Погода

Погіршення погоди на Волині: чи будуть ще заморозки у квітні

Поховання військового
фото

Маленька донечка ще не знає, що навіки втратила татка: на Волині попрощалися з Героєм Романом Хрупчиком

Ювілей

Виховала п’ятеро дітей, більше сорока онуків, а нині тішиться правнуками: бабуся з Волині відзначила 90-річчя

хліб
відео

«Дуже смачна та пухка»: рецепт картопляної фокаччі від волинського блогера-пекаря

Війна

Від початку повномасштабної війни захищав Україну: на Донеччині загинув Герой з Волині Андрій Ярошик

ліс
фото

На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»

Булінг

Зняв штани однокласнику: як покарали матір хулігана на Волині