АНГАР. ДЯКУЄМО БІЗНЕСУ: як концерти від «Tikhonov agency» збирають на авто, дрони та тактичну медицину

АНГАР. ДЯКУЄМО БІЗНЕСУ: як концерти від «Tikhonov agency» збирають на авто, дрони та тактичну медицину

Без відповідального бізнесу, який підтримує і допомагає закривати найбільші та найважливіші збори для Сил оборони, було б складно. Проте тих, які на своєму місці, своєю роботою роблять все можливе для підтримки захисників і покращення їхнього матеріально-технічного забезпечення, з ким волонтери щоденно пліч-о-пліч крокують до бажаної мети, як показало життя, на Волині чимало.

Нині у проєкті Ангару «Дякуємо бізнесу» йтиме мова про вдячність івент-агенції «TIKHONOV agency» за десятки концертів в Україні та закордоном, на яких протягом року збирали кошти для українських військових.

Ще на початку повномасштабної війни, каже менеджерка «Tikhonov agency» Лада Шкабура, вони не думали, що проводитимуть фестивалі чи концерти, проте вже за кілька місяців привезли до волонтерського штабу «Ангар» перші великі суми, за які згодом купували і дрони, і авто, і тепловізори, і тактичну медицину для Сил оборони.

Каже, що хотіли чекати закінчення війни для проведення звичних раніше подій, але це змінилось, бо усвідомили, що є потреба у допомозі та донатах, а своєю роботою вони можуть збирати хороші суми.

У тому ж році, влітку 2022-го, відбувся Lutsk Food Fest, який все ж вирішили проводити, щоб зібрані кошти передати на підтримку Збройних сил України. За фестиваль зібрали 170 тисяч гривень, а куплена за них автівка згодом звільняла від російських окупантів Куп'янськ.

«Якщо я не помиляюся, - пригадує дівчина, - то перший концерт був Степана Гіги. На початку ми збирали невеликі суми: 16-20 тисяч, але згодом відбувся рекордний концерт, на якому зібрали 28 тисяч гривень. Ми зрозуміли, як правильно це робити. Найефективніше це відбувається, коли артист повідомляє про скриньку зі сцени, а її «запускають» змійкою по залу. Тоді кожен повинен задонатити, бодай - 5 гривень»

Лада пригадує зворушливі моменти, коли за таких ситуацій маленькі діти, що приходили з батьками, стояти й казали: «Мамо, дай ще 50 гривень: я хочу закинути».

Менеджерка івент-агенції Лада Шкабура пригадує, що за час повномасштабного вторгнення вони організували близько 30 концертів. З кожного з них, каже, привозили в середньому 15-20 тисяч гривень. 

Загалом «Tikhonov agency» за цей проміжок часу передали у волонтерський штаб «Ангар» понад 500 тисяч гривень.

«Ми бачимо суми, результат... Те ж авто, що звільняло Куп'янськ. Все це надихає, надає сил. Ми не опускаємо руки, а далі продовжуємо збирати кошти на концертах, привозити їх сюди (у волонтерський штаб «Ангар», - ред.) і рахувати разом з вами.

Сподіваємося, що дуже скоро війна завершиться, ми їх переможемо і настане крах імперії. А ми будемо збирати гроші вже на відбудову нашої країни», - каже дівчина.

Нагадуємо, у волонтерському штабі «Ангар» зараз триває великий збір. Мета - 5 001 500 гривень для ще якісного нищення ворога нашими захисниками. За ці кошти волонтери куплять дрони та автівки для Сил оборони. На дрони потрібно 3 201 500 гривень, на автівки - 1 800 000 гривень. 

І ненависть на ворога, і вдячність нашим військовим можна перетворювати у донати, за які згодом волонтери закриють запити бійців. Адже краще заплатити конкретну ціну і спробувати зберегти неоціненне - людське життя. 

Донатити сюди:

PayPal: [email protected]  

Картки, монобанка, рахунки - https://linktr.ee/angarukraine  

Читайте також:

Можливо зацікавить

Федор Шульган, день народження

25 квітня: хто з волинян святкує День народження

війна в Україні скандал
відео

«Відкритим текстом сказали, що будемо заважати»: деталі скандалу між вдовою воїна та рестораном під Луцьком

Бої Донеччина

Третя трагічна звістка в громаді за тиждень: на війні загинув Герой з Волині Іван Войчук

поховання військового

Передчасно пішов з життя: на Волині попрощаються із Героєм Анатолієм Дорошем

Війна в Україні
відео

Дві втрати в одній громаді: на Волині «на щиті» зустріли Героїв Олексія Хоміча та Олексія Стахорського

Поховання військового

Від початку повномасштабної війни захищав Україну: на Волині прощатимуться з Героєм Андрієм Ярошиком

Рецепт паски
відео

Перевірений роками: бабуся з Волині поділилася рецептом паски без замішування тіста

війна

За покликом власного сумління доєднався до війська: на війні загинув Герой з Волині Андрій Сливка

Поховання військового
відео

Передчасно обірвалося життя: на Волині попрощалися із Героєм Олександром Мажулою