АНГАР. ДЯКУЄМО БІЗНЕСУ: як Kava Avenue допомагала закривати збори і передавала сотні кілограмів кави на фронт

АНГАР. ДЯКУЄМО БІЗНЕСУ: як Kava Avenue допомагала закривати збори і передавала сотні кілограмів кави на фронт

За час повномасштабної війни серед волинських бізнесів трапилося чимало прикладів соціально відповідальних підприємств. Тих, що приносили свою продукцію, яку згодом передавали бійцям, що закривали цілі збори або ж просто робили і продовжують робити донати чи то на дрони, чи то на автівки. В історії волонтерського штабу «Ангар» таких історій - сотні.

Наступний ролик проєкту Ангару «Дякуємо бізнесу» - про мережу кав'ярень «Kava Avenue», яка підставила надійне плече, допомагає з того самого лютого 2022 року і до нині.

Kava Avenue - бізнес, який вже з першого місяця повномасштабного вторгнення не лишився осторонь і прийшов на допомогу волонтерському штабу «Ангар». 

«В кінці лютого, - каже власник мережі Андрій Хоменко, - я просто завантажив в авто все, що у мене було на складі і що вважав потрібним: серветки, туалетний папір, чай, каву, та відвіз в Ангар»

Андрій пригадує, що вирішив допомагати майже з самого початку, а в Ангарі - всі його друзі, яким він довіряє.

Ще відтоді й донині щомісяця бізнес передає 60 кілограмів кави для військових, а у перші місяці перерахував й денні виторги. За 13 місяців загальна кількість переданої кави сягає сімдесят вісім сотень кілограм.

Мотивація, за словами власника мережі, одна: «Чим більше ми допомагаємо, тим швидше закінчиться війна».

«Андрій постійно приносить каву для Сил оборони, приносить кошти, за які ми купуємо «ніштякі» для Сил оборони. Це дуже круто, коли бізнес соціально відповідальний не тільки на словах, а й на ділі», - зауважує керівниця волонтерського штабу «Ангар» Ольга Валянік.

Директорка благодійного фонду «Ангар.Україна» Юлія Савчук розповідає, що за більше, як рік, Андрій Хоменко та його команда принесли до волонтерського штабу «Ангар», який розіслав згодом на потреби військових, близько 500 тисяч гривень. За них купували і дрони, і автомобілі, і тепловізори.

Андрій підкреслює необхідність допомоги волонтерам, армії. Каже: закриття потреб на шальках терезів переважуватимуть запити і тим самим пришвидшуватимуть перемогу.

Нагадуємо, волонтерський штаб «Ангар» нещодавно закрив великий збір для 53 батальйону 100 окремої бригади територіальної оборони. З допомогою і маленьких, і великих донатів вдалося зібрати необхідну суму - 1 714 320 гривень. За них закуплять бійцям дрони, тепловізори, старлінки та радіостанції.

Попри це актуальними потребами для військових лишаються авто та дрони. Висловити свою вдячність захисникам і допомогти їм якісніше та швидше нищити ворога завжди можна бодай і кількома гривнями:

на Монобанку,

на карту в Приват - 4149 6293 1709 2898,

через PayPal: [email protected].

Читайте також:

Можливо зацікавить