Арестович зробив нову заяву про наступ з Білорусі

Арестович зробив нову заяву про наступ з Білорусі

Радник Офісу президента Олексій Арестович назвав елементом психологічного тиску  та вкидом інформацію про наступ з Білорусі, що начебто може відбутися зовсім скоро.

Про це він розповів у розмові з російським опозиціонером Марком Фейгіним.

 

«Ми розуміємо, що це вкид. Білоруське угруповання не готове. Сьогодні пройшла інформація, що "білоруська армія нанесла на машини літеру К – Київ". Це елемент психологічного тиску. І його спробують поєднати з повітряними ударами. І наганяти жаху та страху, темряви, щоб зіпсувати нам Різдво і Новий рік. Продовжують тактику психологічного терору. Але ми клали на неї», – заяви радник ОП.

Арестович заявив, що на білорусько-українському кордоні можливі провокації в декількох місцях, аби створити ілюзію великого наступу.

«Можна сказати так делікатно, що, звісно, там є ці 11 тисяч військ, і потрошки вони туди перекидають танчики, піхоту. Можливі провокації. Можливий захід із північного кордону, промацування. Можливі провокації в декількох місцях північного кордону, щоб ми тримали війська, не відходили, ну і – створити ілюзію, паніку в народу – що «це тільки початок великого наступу» – іронічно пояснив Арестович.

Можливо зацікавить