Аварійні відключення на Волині: де не буде світла 17 листопада

Аварійні відключення на Волині: де не буде світла 17 листопада

«Укренерго» запровадило у Волинській області погодинні відключення електроенергії 17 листопада. Введення в дію та відміна графіку погодинного відключення здійснюється «Волиньобленерго» за розпорядженням Національної енергетичної компанії «Укренерго», щоб запобігти порушенням режиму роботи енергосистеми України.

Про це повідомляє «Волиньобленерго».

Отже, 17 листопада світла не буде:

Аварійні відключення на Волині: де не буде світла 17 листопадаАварійні відключення на Волині: де не буде світла 17 листопадаАварійні відключення на Волині: де не буде світла 17 листопадаАварійні відключення на Волині: де не буде світла 17 листопадаАварійні відключення на Волині: де не буде світла 17 листопадаАварійні відключення на Волині: де не буде світла 17 листопадаАварійні відключення на Волині: де не буде світла 17 листопада

«Волиньобленерго» для виконання розпорядження НЕК «Укренерго» повинне забезпечити фактичне відключення групи споживачів у відповідні години згідно з графіком.

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов’язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Коли у вашому будинку відключають світло, а в сусідньому в цей час постачання електроенергії не припиняється, це означає, що сусідній будинок чи навіть під’їзд приєднано до іншої лінії електропередач чи навіть підстанції, яка належить до іншої групи або черги у графіку відключення.

Під знеструмлення не підпадають об’єкти критичної інфраструктури, тому будинок який живиться від тієї ж лінії, що й лікарня, водоканал або котельня також не відключать.

Звертаємо вашу увагу, що навіть у дні застосування ГПВ залишається необхідність мінімізувати використання енерговитратних приладів з 07:00 до 23:00.

 Ознайомитись із графіком можна на веб-сайті «Волиньобленерго» за посиланням.

Можливо зацікавить