«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО

«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО

Полк «Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військовослужбовці в заблокованому Маріуполі, вкотре нагадавши про критичну потребу в евакуації захисників.

Фото поширила пресслужба полку у своєму телеграм-каналі.

«Увесь цивілізований світ має бачити умови, в яких перебувають поранені, скалічені захисники Маріуполя і діяти! В повній антисанітарії, з відкритими ранами, перев’язаними не стерильними залишками бинтів, без необхідних медикаментів і навіть харчування. Ми закликаємо ООН та Червоний Хрест показати свою гуманність та підтвердити основні засади, на яких вас створено, врятувавши поранених людей, що вже не є комбатантами», – йдеться в повідомленні. 

«Військовослужбовці, яких ви бачите на фото і ще сотні на заводі «Азовсталь» – з тяжкими пораненнями ціною власного здоров’я захищали Україну та увесь цивілізований світ. Невже тепер Україна і світова спільнота не здатні захистити та подбати про них? Ми вимагаємо негайної евакуації поранених військовослужбовців до контрольованих Україною територій, де їм нададуть допомогу та забезпечать належний догляд», – наголосили в полку. 

«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО«Азов» показав умови, в яких перебувають поранені військові в Маріуполі. ФОТО

Можливо зацікавить