Бандуристка з Волині вразила футбольних фанатів

Бандуристка з Волині вразила футбольних фанатів

Талановита волинянка Наталія Лосєва із Нових Червищ, творчість якої набуває все більшої популярності, нещодавно заграла на стадіоні імені Валерія Лобановського в Києві. Під час відкриття футбольного матчу Української прем’єр-ліги між клубами «Динамо» – «Зоря» вона акомпанувала на бандурі виконавцеві Гімну України, молодому українському співакові Вадимові Олійнику.

Про це пише газета «Полісся».

Наталя - обдарована музикантка, співачка та композиторка. Дівчина ще зі школи заворожувала слухачів своїм голосом. Навчаючись у Волинському державному коледжі культури і мистецтв ім. І. Ф. Стравінського, вона здобула титул найкращої студентки. А згодом почала полонити слухачів своїми піснями та музикою до них. У її доробку є кілька таких. Зокрема, серед останніх – «Ще одна осінь», «Лялька», прем’єра яких відбулася восени минулого року.

«Відверто, найболючіша моя прем’єра. Присвята загиблим у цій жалюгідній, нікому непотрібній війні, дітям. Дивно, та я згадала, як колись грала у війну з ляльками, коли на неї, здавалось би, ще й натяку не було. Шкода, що сьогодні у цій грі грають головних героїв тисячі наших дітей, та ще більше шкода, що перемагають не усі», — написала Наталія Лосєва у релізі до пісні «Лялька».

Бандуристка з Волині вразила футбольних фанатів

Ці пісні, народжені під час війни, вже набрали десятки тисяч переглядів лише на ютуб-каналі співачки. І їх кількість продовжує зростати.

А тепер от до числа прихильників її творчості, вочевидь, додадуться ще й шанувальники футболу. Нещодавно дівчина заграла на бандурі під час відкриття футбольного матчу Української прем’єр-ліги на стадіоні імені Валерія Лобановського в Києві.

«Я не дуже часто беру бандуру до рук, але коли беру, народжується особливий, незабутній момент. Відкриття футбольного матчу «Динамо» – «Зоря» на стадіоні «Динамо», — прокоментувала це на своїй фейсбук-сторінці Наталія.

Вона акомпанувала під час виконання Гімну України молодому українському співакові Вадимові Олійнику.

Крім того, наша виконавиця нещодавно розмістила у соцмережах переспів саундтреку до мультфільму «Мавка. Лісова пісня», який 2 березня з’явився у національному прокаті. І, чесно кажучи, це напрочуд заворожливо та казково. Переконайтеся самі, відвідавши соцсторінки Наталі.

До речі, там можете також знайти презентацію її особистого «продукту» — вокального тренувальника. Його вона створила для людей, які хочуть навчитись співати вдома. Він підходить, за словами дівчини, як для абсолютних початківців, так і для людей, які уже трохи займались вокалом.

«Цей мінікурс — ідеальний варіант для тих, хто не має можливості відвідувати індивідуальні заняття з вокалу з різних причин, але ну дуже любить і хоче співати. Хай навіть для себе, чи для своєї близької людини, чи кавери в інтернет виставляти. Усі причини важливі, щоб почати вчитись», — пише Наталія Лосєва.

Вона впевнена, що тренувальник працює. Бо, мовляв, усі вправи протестовані десятками її учнів, а серед них відомі артисти та блогери, новачки і ті, хто вчився вокалу у інших викладачів раніше. Сама ж Наталка навчалась за однією з найпопулярніших методик EVT, котру започаткувала італійська співачка Jo Estill.

Тетяна ПРИХОДЬКО

Читайте також:

Можливо зацікавить

Пил із Сахари на Волині: коли чекати та чим небезпечний

Пил із Сахари на Волині: коли чекати та чим небезпечний

Федор Шульган, день народження

25 квітня: хто з волинян святкує День народження

війна в Україні скандал
відео

«Відкритим текстом сказали, що будемо заважати»: деталі скандалу між вдовою воїна та рестораном під Луцьком

Бої Донеччина

Третя трагічна звістка в громаді за тиждень: на війні загинув Герой з Волині Іван Войчук

поховання військового

Передчасно пішов з життя: на Волині попрощаються із Героєм Анатолієм Дорошем

Війна в Україні
відео

Дві втрати в одній громаді: на Волині «на щиті» зустріли Героїв Олексія Хоміча та Олексія Стахорського

Поховання військового

Від початку повномасштабної війни захищав Україну: на Волині прощатимуться з Героєм Андрієм Ярошиком

Рецепт паски
відео

Перевірений роками: бабуся з Волині поділилася рецептом паски без замішування тіста

війна

За покликом власного сумління доєднався до війська: на війні загинув Герой з Волині Андрій Сливка