Баскетбол знову в ефірі: у Луцьку стартує бабл Суперліги

Баскетбол знову в ефірі: у Луцьку стартує бабл Суперліги

У віторок, 8 листопада, стартує бабл Суперліги, в якому баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» зіграє два матчі. Окрім лучан, у  турнірі візьмуть участь «БІПА», «Запоріжжя» та «Прикарпаття-Говерла».

Про це повідомляють «Волинські новини».

«Старий Луцьк» вдало дебютував у Суперлізі: клубу вдалось здобути дві перемоги з київського баблу. Перший матч лучани відверто провалили, розгромно поступившись «Київ-Баскету». Та вже в наступній грі «Старий Луцьк» реабілітувався та здобув першу перемогу в Суперлізі у своїй історії, обігравши «Черкаських Мавп». Згодом волиняни перемогли «Запоріжжя».

Перший свій матч «Старий Луцьк» проведе 8 листопада о 19.00 проти одеської «БІПИ». 

На старті сезону гості луцького баблу мають 100-відсотковий показник у графі перемог, здолавши «Прикарпаття-Говерлу» та «Дніпро». Особливістю протистояння з «БІПОЮ» стане те, що нині кольори одеситів захищає Владислав Унгурян, який протягом кількох останніх сезонів був одним з лідерів «Старого Луцька». Нині Влад є лідером одеситів за кількістю набраних очок – 12 за гру. Найкращим асистентом є Ілля Кабацюра – 2,5 передачі за гру. Найеращим за підбираннями є 39-річний Євгеній Ткаченко – 6,5.

Бабли відбуваються без уболівальників. Матчі можна переглянути на телеканалі Xsport та на YouTube-каналі ФБУ.

Можливо зацікавить