Без батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом Гуньком

Без батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом Гуньком

На Волині попрощались із Героєм Вадимом Гуньком.

Про це повідомляє Турійська громада.

Батько трьох дітей, простий селянин взяв до рук зброю і разом з побратимами із 14 ОМБР, які вчора і не думали бути військовими та в складний для країни час стали Захисниками і Воїнами. Десять місяців боротьби, за плечима – важкі пекельні бої.

Під час виконання бойового завдання під Куп'янськом Вадим отримав важкі поранення. Лікарі Харківського військового шпиталю до останнього боролися за життя воїна. Та 27 березня він помер. Вадиму було 45. У нього залишились двоє доньок та син.

Попрощатися з Вадимом Гуньком прийшли рідні, земляки з Перевал та сусідніх сіл, бійці батальйону, де служив загиблий. В останню земну дорогу воїна проводжали коридором пошани, стоячи на колінах.

У місцевому Свято-Успенському храмі за душу загиблого Сина України духовенство Турійського деканату разом з усіма присутніми піднесли спільну молитву. Поховання відбулося на Люблинецькому кладовищі. Земний спочинок наш земляк знайшов на рідній землі разом зі своїм побратимом, з яким в той день прощалася Люблінецька громада. 

Без батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом ГунькомБез батька залишились двоє доньок та син: на Волині попрощались із Героєм Вадимом Гуньком

Можливо зацікавить