Била, виривала волосся та змушувала їсти фекалії: у Польщі багатодітна матір з України катувала та продавала прийомних дітей

Била, виривала волосся та змушувала їсти фекалії: у Польщі багатодітна матір з України катувала та продавала прийомних дітей

У Познані затримали 52-річну українку Світлану, яка катувала п'ятьох дітей.

Про це повідомляє poznan.wyborcza.pl, передає 24 канал.

Біженка в березні переїхала з України разом зі своїми п’ятьма дітьми до Польщі. За даними слідства, жінка ще в Україні знущалася з дітей, це вона продовжила робити й у Польщі.

За інформацією слідства, українка знущалась зі своїх прийомних дітей. Вона виривала їм волосся, а також била – кулаком, рукою, ременем, товкачем, сковорідкою чи гілкою. Підозрювана також запихала до рота пелюшки, забруднені сечею та калом, змушувала дітей їсти собачі фекалії.

Через те, що божевільна матір не годувала дітей, 5-річна дівчинка зараз важить лише 12 кілограмів, а 9-річний хлопчик не може їсти, поки йому це не дозволить мати.

Крім того, українка давала дітям таблетки, гриби та невстановлені речовини. Від цього у дітей паморочилося в голові, вони засинали, не могли рухати кінцівками та відкривати очі. Також жінка заробляла на дітях, дозволяючи педофілам ґвалтувати їх.

Жінка свою провину визнала лише частково. Вона заявила, що дійсно інколи нібито могла вдарити своїх дітей через стрес. Інших звинувачень вона не визнала. Проте експерт-психолог встановив, що діти не брешуть.

3 січня суд продовжив ув’язнення жінки до 3 місяців. Наразі триває розслідування.

Читати також:

  • Жінка шваброю забила до смерті свекруху.
  • З вікна 7-го поверху випав 4-річний хлопчик
  • На Волині на кризі загинула дитина, ще двох врятували рятувальники.
  • У Польщі вибухнув пакет, залишений перед будинком однієї з родин. Як результат, 31-річна жінка зазнала тяжких поранень - права рука польки була ампутована, а на лівій поранення, триває боротьба за збереження її зору.
  • Під час сімейної сварки 75-річний чоловік напав з ножем на свого 47-річного сина. 

  

 

Можливо зацікавить