білорусь приводить армію у вищий ступінь боєготовності

білорусь приводить армію у вищий ступінь боєготовності

Волинському та Поліському напрямках здійснюється приведення підрозділів збройних сил білорусі до вищих ступенів бойової готовності. 

Про це інформує Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні. 

На Слов’янському напрямку противник здійснював систематичні артобстріли. Українські воїни успішно відбили ворожий штурм в районах Бражківки, Долини та Вірнопілля. Окупанти відійшли. Ворог намагається закріпитись в Богородичному, бойові дії тривають. 

Українські воїни успішно протистоять штурму ворога у Сєверодонецьку. Частиною підрозділів противник веде штурм у районі Тошківки, бойові дії тривають. Окрім того, ворожий штурм успішно відбито у районі Метьолкіного. Окупанти відійшли.

В районі Попасної наші захисники успішно зупинили наступ противника. Окупантам довелося відійти. 

Ворог наступає у районі Ниркового, бойові дії тривають. У напрямку Миколаївки наступ противника захлинувся. Під влучним вогнем наших воїнів окупанти відійшли. У районі Берестового ворог, при спробі штурму, зазнав втрат та відійшов на раніше зайняті позиції.

Окупанти, не шкодуючи особового складу, проводили розвідку боєм неподалік Володимирівки. Як і годиться, наші захисники грамотно зустріли ворога - противник з втратами відійшов.

Противник продовжує зазнавати значних втрат. Тому додатково розгортає польовий шпиталь в Белгородській області.