Білоруські прикордонники поскаржились на «провокації» з української сторони. Відео

Білоруські прикордонники поскаржились на «провокації» з української сторони. Відео

Білоруські прикордонники скаржаться, що неодноразово зазнавали «провокацій» з української сторони. Але переконують, що на них вони не ведуться.

Відповідну заяву зробили у Державному прикордонному комітеті Білорусі, відео з'явилося у мережі.

5 січня представник Держприкордонкомітету Білорусі заявив, що нібито з української сторони зафіксовано "провокації". Як «доказ» показав відео. За його словами, останньою "провокацією" став випадок в місці пропуску в селі Поддобрянка.  

Окрім цього він наголосив, що білоруська сторона "не піддалася на провокації" та контролює ситуацію на кордоні.

 

Читайте також:

  • Експерт розповів, чому українські військові не б'ють по території Білорусі і чи варто це зараз робити. Наразі ЗСУ не мають потреби завдавати ударів по території Білорусі. Хоча окремі випадки «бавовни» там все ж траплялися, вважає  військовий експерт Сергій Грабський.
  • Українці повинні бути готові до будь-якого розвитку подій, зокрема і ще одного нападу окупантів з Білорусі. Але попереджати офіційно про новий масштабний наступ  ніхто не буде.

  • Путін усіляко схиляє  Олександра Лукашенка прямо доєднатися до війни проти України. Найреалістичнішим є той розвиток подій, що 2023 року російські війська завдадуть ще одного удару по Україні з території Білорусі, можливо, вже за участю частини військ Лукашенка, щоб таким чином втягнути РБ у війну.

     

Можливо зацікавить