Білоруський пропагандист з криком пригрозив ракетами Польщі та прем'єру Моравецькому

Білоруський пропагандист з криком пригрозив ракетами Польщі та прем'єру Моравецькому

Білоруський пропагандист Григорій Азарьонок почав погрожувати ракетами Польщі, зокрема, її прем'єру Матеушу Моравецькому. Він заявив, що «білоруським ракетам візи не потрібні».

Про це він сказав в ефірі пропагандистської програми, пише ТСН.

  Азарьонок під час своєї «промови» перейшов на крик та відверті образи.

«Хвора наволоч. Цей бритий павич готується до війни. Вчора він закрив пункт пропуску з Білоруссю. Заявив, що закриє решту. Слухай сюди, кільчасте, якщо хоч одну провокацію надумає ваше пшепанство - ракети «Полонез» та «Іскандер» митницю не проходять, візи їм не потрібні, а пункти пропуску самі перестануть існувати разом з вашим гоноровим урядом», - заявив  Азарьонок.

Читати також:

  • У Польщі влада збирається запровадити нові санкції проти громадян Білорусії.  Це пов'язано із «рішенням» Гродненського обласного суду, який засудив журналіста міжнародного каналу громадського телебачення Польщі Андрія Почобута до 8 років позбавлення волі.
  • У Білорусі військові «інноваційно» підходять до захисту своєї техніки. Зокрема вони вихваляються, що зміцнили її «додатковими модульними установками» й «елементами бронезахисту». Але на опублікованих кадрах видно, що кабіни деякої бойової автомобільної техніки укріплені звичайними  дерев'яними колодами.