Біля Бахмута під час обстрілу загинув командир львівських десантників

Біля Бахмута під час обстрілу загинув командир львівських десантників

Під час ворожого обстрілу на Бахмутському напрямку загинув комбат львівських десантників майор Андрій Луканюк.

Про це повідомили в 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗСУ.

 

«З сумом повідомляємо, що 6 березня під час виконання бойового завдання у населеному пункті Часів Яр Бахмутського району Донецької області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу КСП аеромобільного батальйону загинув командир аеромобільного батальйону майор Луканюк Андрій Валерійович», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що Андрій Луканюк народився у селі Годи-Добродівка, що на Івано-Франківщині. До ЗСУ вступив у 2014 році. Відтоді брав активну участь у бойових діях на найгарячіших напрямках фронту. Був учасником бойових дій: за Луганський аеропорт,Дебальцево, Красногорівку, Широкине.

Андрій Луканюк формував 3 батальйонну тактичну групу 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. З 2014 року обійняв посаду командира роти. У 2022 році майор Андрій Луканюк став командиром аеромобільного батальйону 80 окремої десантно-штурмової бригади.

Побратими кажуть, що він «був справжнім прикладом військової доблесті та слави».

«Андрій Валерійович був офіцером якого поважали, він був справжнім прикладом військової доблесті та слави. Вимогливий та справедливий», – написали у пресслужбі 80 ОДШБр.

Читайте також:

Можливо зацікавить