Біля кордону України висаджувався десант білоруської та російської армій. Фото

Біля кордону України висаджувався десант білоруської та російської армій. Фото

У прикордонній Брестській області пройшли тренування з висадки десанту ЗС Білорусі та Російської Федерації

 Про це повідомили в пресслужбі Міноборони Білорусі.

В білоруському оборонному відомстві похвалилися, що під час спільного льотно-тактичного навчання у висадці взяли участь понад сотні військовослужбовців 38-ї повітряно-десантної бригади. Військові здійснили стрибки з парашутом із літака ІЛ-76МД. Викидання десанту відбувалося з висоти 600 метрів зі штатним озброєнням та екіпіруванням.

«У рамках спільного льотно-тактичного навчання збройних сил Республіки Білорусь і Російської Федерації відпрацьовуються питання перебазування повітряних ешелонів білоруських та російських авіаційних підрозділів на оперативні аеродроми, зокрема на Росії. На полігоні Брестський вертолітні екіпажі забезпечують виконання парашутного та безпарашутного десантування підрозділів сил спеціальних операцій», - йдеться у повідомленні Міноборони Білорусі.

Біля кордону України висаджувався десант білоруської та російської армій. ФотоБіля кордону України висаджувався десант білоруської та російської армій. Фото

Читати також:

  • Білорусь продовжила спільні навчання Збройних сил з Росією. Вони триватимуть щонайменше до 6 лютого.
  • Невизнаний у світі президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав новий указ. Документом передбачається призвати у лютому-травні 2023 року білорусів, що знаходяться в резерві, на строкову військову службу.