Біля улюбленої резиденції Путіна у Валдаї горів військкомат. Відео

Біля улюбленої резиденції Путіна у Валдаї горів військкомат. Відео

У російському Валдаї горів ще один військкомат. Стало відомо, що пожежа трапилася приблизно за 20 кілометрів від однієї з резиденцій Путіна.

Про це пише ТСН.

Відповідне відео вже з'явилося у Мережі. На відео видно, що будівля військкомату спалахнула як смолоскип. Вогонь охопив дерев'яну прибудову, а потім перекинувся на дах.

 У Слідчому комітеті РФ зазначили, що причиною пожежі нібито стало коротке замикання. Слідчі розпочали перевірку за ознаками недбалості. Також відомо, що вогонь пошкодив магістральний кабель оптичної лінії зв'язку, тож зараз у військкоматі немає Інтернету та кабельного телебачення.

Варто зазначити, що інцидент стався приблизно за 20 кілометрів від улюбленої резиденції Путіна. В очільника Кремля є багато резиденцій. Але резиденцію біля Валдая називали найулюбленішою.

«Валдай ховають не просто так. Адже тут, за 350 метрів від основного будинку, причаївся головний валдайський секрет Путіна, храм його аскези. Будинок, який вдвічі більше, ніж сама резиденція. Майже 7000 квадратних метрів. Три поверхи, з яких два під землею», – розповідали у Фонді боротьби з корупцією політика Олексія Навального.

 Читайте також:

  • В одному із районів Москви сталася сильна пожежа. Горить адміністративна будівля, магазин та автосервіс. Також відомо, що вогонь може поширитися на інші приміщення. 
  • На військовому аеродромі у Брянській області знищили Ан-124 «Руслан» за 70 млн доларів