Бійка та сутичка: між українською та російською делегаціями в Анкарі трапилися конфлікти. Відео

Бійка та сутичка: між українською та російською делегаціями в Анкарі трапилися конфлікти. Відео

 Між делегаціями України та РФ на саміті парламентської асамблеї Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС), який відбувався в Анкарі, трапилися конфлікти. Нардепи спробували зірвати виступ російської депутатки, яка начепила символ російської агресії - «георгіївську стрічку». А пізніше у кулуарах член російської делегації намагався поцупити український прапор, але народний депутат Олександр Маріковський, вдарив його та забрав прапор назад.

Про це з посиланням на Anadolu, пише ТСН.

Сутичка сталася під час виступу депутатки Держдуми Ольги Тимофеєвої, яка надягла на свій піджак «георгіївську стрічку». Депутати від України спробували розгорнути прапори за її спиною, чому намагалися завадити члени російської делегації.

У ситуацію втрутився спікер парламенту Туреччини Мустафа Шентоп, який оголосив перерву. Крім того, він зажадав вивести делегацію, яка порушила регламент. Він також додав, що кожен має право висловити свою думку в усній формі. 

 

Згодом у кулуарах член російської делегації намагався поцупити український прапор, але народний депутат Олександр Маріковський, який був поряд, «відвоював» його, завдавши росіянинові кілька ударів.

Читайте також: