Бійці луцького спецпідрозділу «Любарт» вирушили на південний напрямок

Бійці луцького спецпідрозділу «Любарт» вирушили на південний напрямок

Бійці окремого загону спеціального призначення «Любарт» отримали бойове розпорядження та вирушили на південний напрямок.

Про це повідомили на сторінці формування у фейсбук.

«Бажати вдачі нам не треба, адже вдача посміхається лиш сильним, а слабких серед нас немає! Hasta la Victoria! До перемоги!» - йдеться у дописі.

 

Як повідомляли раніше,  до того бійці проходили бойове злагодження з іншими підрозділами ЗСУ та готувалися до відправки в «гарячі точки». 

Зазначимо, що Окремий загін спеціального призначення «Любарт» – це військовий підрозділ до складу якого увійшли волиняни добровольці, ветерани АТО, ветерани полку «Азов», члени організацій «Національний Корпус», «Національні дружини», «Centuria». Його сформували у Луцьку з початком активізації бойових дій. 

Бійці луцького спецпідрозділу «Любарт» вирушили на південний напрямокБійці луцького спецпідрозділу «Любарт» вирушили на південний напрямокБійці луцького спецпідрозділу «Любарт» вирушили на південний напрямокБійці луцького спецпідрозділу «Любарт» вирушили на південний напрямокБійці луцького спецпідрозділу «Любарт» вирушили на південний напрямокБійці луцького спецпідрозділу «Любарт» вирушили на південний напрямокБійці луцького спецпідрозділу «Любарт» вирушили на південний напрямокБійці луцького спецпідрозділу «Любарт» вирушили на південний напрямокБійці луцького спецпідрозділу «Любарт» вирушили на південний напрямок

Можливо зацікавить