Благодійна кухня: у селі на Волині небайдужі жінки готують страви для ЗСУ

Благодійна кухня: у селі на Волині небайдужі жінки готують страви для ЗСУ

У селищі Благодатне Нововолинської громади мешканки організували благодійну кухню, де власноруч готують страви для ЗСУ. Команда зініціювала таку ідею, аби підтримати наших хлопців на фронті та надати сили у бойових завданнях.

Кухня функціонує з 8-го березня у будні дні. Тут з турботою працюють 10 жінок, дружньою компанією ліплять вареники та пиріжки, запікають м’ясо та домашню ковбасу, - пише БУГ

Як розповіли дівчата, під час щоденного читання новин з фронту, виникла ідея змотивувати військових та долучитись до приготування смачних обідів. Волонтерки звернулись до міського голови Нововолинська Бориса Карпуса за приміщенням, аби створити благодійну кухню.

З ремонтом допомагали усі небайдужі. Містяни завезли усі необхідні прилади: холодильник, індукційну піч та духовку, представники фонду «Карітас Волинь» допомогли з гігієнічними засобами.

Благодійна кухня: у селі на Волині небайдужі жінки готують страви для ЗСУБлагодійна кухня: у селі на Волині небайдужі жінки готують страви для ЗСУ

Зараз кухарки щоденно трудяться, а своєму благодійному проєкту дали назву «Господиньки». Продукти для страв надають турботливі люди, які прагнуть підтримати дівчат у починаннях задля довгоочікуваної перемоги над ворогом.

«Нашу ідею допомогли втілити усі небайдужі. Біда нас згуртувала, ми сідаємо з дівчатами та готуємо для хлопців на фронт. Передаємо домашню їжу: вареники, пиріжки, ковбасу, печиво, м’ясо», – додала волонтерка.

Благодійна кухня: у селі на Волині небайдужі жінки готують страви для ЗСУБлагодійна кухня: у селі на Волині небайдужі жінки готують страви для ЗСУБлагодійна кухня: у селі на Волині небайдужі жінки готують страви для ЗСУБлагодійна кухня: у селі на Волині небайдужі жінки готують страви для ЗСУБлагодійна кухня: у селі на Волині небайдужі жінки готують страви для ЗСУБлагодійна кухня: у селі на Волині небайдужі жінки готують страви для ЗСУ

Можливо зацікавить