«Бог мені суддя»: колишній радник Недопада прокоментував своє звільнення

«Бог мені суддя»: колишній радник Недопада прокоментував своє звільнення

Ексрадник голови Волинської обласної ради Олександр Кулаков прокоментував своє звільнення. Каже: поїздка за кордон стосувалася не роботи в облраді, а волонтерської діяльності. 

Про це він написав у фейсбуці

Нагадаємо, 6 жовтня голова Волинської обласної ради Григорій Недопад звільнив з посади радника Олександра Кулакова. Цьому передувала поїзка Кулакова за кордон, зокрема на відпочинок з сім'єю у Туреччину. Виїзд посадовця з України в час війни викликав хвилю обурень у волинян. 

 

«Скажу відразу, що за кордон я поїхав не за дорученням Григорія Вікторовича Недопада, голови Волинської облради, а як голова і волонтер БО «Фонду національного розвитку». Ця поїздка була запланована заздалегідь і повністю співпадала з періодом запланованої відпустки, аби жодним чином не пов’язувати її із будь-якими посадовими питаннями.

Це вже далеко не перша моя поїздка. До цього я неодноразово разом із іншими волонтерами відвідував Німеччину, Польщу, Румунію, Чехію і т д. Хто дійсно слідкує за моєю діяльністю як волонтера, бачить обсяги і вартість переданої гуманітарної допомоги, той розуміє, що вона не береться ні звідки», - написав Кулаков.

Також, за словами ексрадника голови облради, основною метою цієї поїздки було вирішення гуманітарних питань. А за час перебування Кулакова за кордоном, благодійний фонд активно продовжував свою роботу: 

  • для волинських прикордонників було привезено всюдихід «баггі», кошти на придбання якого було залучено від закордонних донаторів;
  • остаточно завершено всі юридичні процедури, пов’язані із наданням БО «БФ «Фонд національного розвитку» статусу всесвітньо визнанної авторизованої благодійної організації в рамках проєктів «BENEVITY» та «HEWLETT-PACKARD ENTERPRISE»;
  • передано подарунки та спортивний інвентар для дітей з з синдромом «Дауна» в смт. Маневичі;
  • передано турнікети та бандажі для військових підрозділів, тощо.

«Позбавлення мене повноважень громадського радника з питань гуманітарної допомоги ніяким чином не вплине на мою волонтерську і громадську діяльність, - як би цього не бажали деякі «доброзичливці». Водночас дуже добре розумію, що далеко не всім подобається молодий та активний хлопчина з багатодітної родини, який без батьківської «опіки» та грошей досягнув в житті певних результатів», - підсумував Олександр Кулаков. 

Також він висловився і щодо відпочинку з сім'єю в Туречинні, щодо якої раніше у соцмережах точилися дискусії.

«Якщо я вчинив підло та несправедливо по відношенню до когось - то Бог мені суддя. Якби там не було, я вважаю, що сім'я - це найвища цінність в житті людини! Тим більше сьогодні, коли для всіх нас є велика загроза ніколи не побачити завтрашній день. Про таку сім’ю, яку я маю зараз, в своєму дитинстві я міг лише мріяти. Ті короткі миті, які сьогодні я можу проводити з сім‘єю, для мене є ціннішими за будь-які посади і статуси», - пояснив він.

Можливо зацікавить

Волиньприродресурс

Анатолій Капустюк: «8 років з дня заснування КП «Волиньприродресурс», історія заснування та шлях крізь перепони

звільнення

Відомий за успішною операцією ЗСУ зі звільнення Херсонщини: звільнили командувача ОК «Південь» з Волині

Зеленський, звільнення Данілова

Зеленський прокоментував звільнення Данілова

У волинського будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки новий керівник

У волинського будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки новий керівник

Григорій Недопад

Голова Волинської облради Григорій Недопад відзвітувів перед депутатами

звільнення працівників, Кабмін, нові правила

Нові варіанти для звільнення працівників: в Кабміні хочуть дати інші права роботодавцям

8 березня

Чи відзначають 8 березня відомі волиняни

Чотири квартири та дві автівки: що задекларував голова Волинської облради

Чотири квартири та дві автівки: що задекларував голова Волинської облради

Юрій Поліщук Волиньрада

Будинок, земельна ділянка та зарплата: оприлюднили декларацію першого заступника голови Волиньради