Бред Пітт прийшов на прем'єру фільму у спідниці

Бред Пітт прийшов на прем'єру фільму у спідниці

Голлівудськй актор Бред Пітт вбрався у спідницю на берлінську прем'єру свого нового фільму «Швидкісний поїзд». Шанувальники оцінили почуття стилю зірки.

Про це пише 24 канал.

Пітт вийшов на червону доріжку й одразу прикував до себе погляди шанувальників. Прем’єра фільму в Україні відбудеться 11 серпня 2022 року.

Він постав у нетрадиційному образі, який складався із коричневої спідниці до колін з необробленим краєм та відповідного жакета. Він обрав сорочку кольору запорошеної троянди й прикрасив образ намистами з підвісками, парою протисонцевих окулярів та чорними армійськими черевиками.

Ззначимо, що раніше Бред Пітт якось сказав, що незабаром чоловіки носитимуть спідниці. Під час просування свого фільму «Троя» у 2014 році він пожартував:

«Наступного літа чоловіки носитимуть спідниці. Це моє передбачення та заява. Фільм відповідає обом статям. Ми прагнули реалізму, а греки весь час носили спідниці тоді».

Раніше знаменитий фотограф-портретист Марк Селіджер також сфотографував оскароносного актора у найрізноманітніших сукнях. Фотографії зроблені ще перед весіллям з його колишньою партнеркою Дженніфер Еністон у 1999 році.

Бред Пітт прийшов на прем'єру фільму у спідниці

Нагадаємо, під час війни в Україні побували такі Голлівудські зірки як Анджеліна Джолі, Бен Стіллер, Шон Пенн та інші.

Можливо зацікавить