Бруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайну

Бруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайну

Широкоформатна бруківка «Патіо» від луцького виробника LeBruk випускається комплектом із трьох розмірів. За рахунок цього, а також можливості вибрати будь-які кольори поверхні - від базової сірої до поверхні «колормікс» - така бруківка стане ключовим елементом ландшафтного дизайну прибудинкової території.

Плитку з такими параметрами та товщиною можна використовувати у благоустрої місць громадського простору (сквери, алеї, тротуари), а також зон відпочинку та подвір'їв приватних будинків.

Форма: У комплект форми входять три елементи плит, розмірами 45х30, 30х30 і 22,5х30 см. Товщина - 6 см.

Бруківку «Патіо» від  Le Bruk використали при благоустрої площі перед РАЦСом. Тепер це місце - більше не смуга перешкод, а зручний простір, де можна прогулятися, покататися на скейті чи велосипеді, заколихати дитятко у візочку. Тому що безшовна бруківка комфортна для пересування і на колесах, і на високих підборах.

Бруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайнуБруківка «Патіо» від LeBruk - ключовий елемент ландштафтного дизайну

Хочете замовити бруківку Le Bruk?

Телефон: 067 334 11 12

Cайт - lebruk.com/

Facebook - www.facebook.com/brukivkalebruk

Instagram - instagram.com/lebruk.lutsk

Можливо зацікавить