У мами - ймовірний перелом ноги, у дитини - черепно-мозкова травма: подробиці ДТП у Луцьку. Оновлено

У мами - ймовірний перелом ноги, у дитини - черепно-мозкова травма: подробиці ДТП у Луцьку. Оновлено

Маму і дитину, яких на пішохідному переході у Луцьку збила автівка, госпіталізували до лікарень. У мами за попереднім діагнозом - закритий перелом, а у дитини - закрита черепно-мозкова травма.

Про це у коментарі виданню ВСН повідомив завідувач центральної оперативної диспетчерської Волинського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік.

Нагадаємо, ДТП трапилося у п'ятницю, 10 лютого близько 14 години, на проспекті Відродження у Луцьку. 67-річний водій автомобіля «Форд» скоїв наїзд на жінку з 6-річною дитиною, які переходили дорогу по пішохідному переході.

«Мама із закритим переломом кісток правої гомілки доставлена у міську клінічну лікарню. Дитину з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку» госпіталізували у дитячу обласну лікарню», - інформує Лінік.

Згодом черговий терапевт Олександр Орлов повідомив Суспільному, що перелому все ж не виявили.

«Зроблено рентгенографію правої нижньої кінцівки. Діагноз: забій правого навколоступеневого суглоба. Показів для госпіталізації не було», – додав медик.

До слова, медичний директор з хірургічної роботи Волинського обласного територіального медобʼєднання захисту материнства і дитинства Ігор Дородних у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив, що дівчинка перебуває у свідомості, їй робитимуть томографію, триває діагостичний процес.

Читайте також:

Можливо зацікавить