Через погоду перенесли фестиваль їжі, який мав відбутися цими вихідними у Луцьку

Через погоду перенесли фестиваль їжі, який мав відбутися цими вихідними у Луцьку

Через різке погіршення погодніх умов Lutsk Food Fest 4.5.0*, який мав відбутися у Замку Любарта 10-11 вересня, перенесено на тиждень. Нові дати фестивалю - 17-18 вересня. 50% коштів від продажу квитків організатори передадуть Волонтерському штабу «Ангар» для купівлі тепловізорів ЗСУ.

Про це інформують організатори події у фейсбуці.

Друзі, наші плани, на жаль, іноді залежать не лише від нас. Нам доведеться зачекати нашої зустрічі на один тиждень довше у зв'язку з різким погіршенням погодніх умов та іншими об'єктивними причинами, - зазначають у повідомленні.

Організатори обіцяють, що витратять цей тиждень на те, «щоб придумати ще кілька крутих вражень, які можна отримати від фудфесту».

Попри все, ми хочемо зустріти тисячі наших гостей і так само 50% коштів від продажу квитків передаємо Волонтерському штабу «Ангар», - наголошують у дописі.

Нагадаємо, минулий фестиваль відбувся у серпні, тоді було зібрано 160 000 грн для військових, на які придбали Nissan X-Trai для українських військових, у вересні організатори хочуть зібрати ще більше коштів для ЗСУ.

Можливо зацікавить