Через «Ягодин» більше не пропускають легковики

Через «Ягодин» більше не пропускають легковики

Із 9 години ранку 27 червня припинено перетин державного кордону у пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» для легкових автомобілів. 

Про це розповіли у пресслужбі Волинського прикордонного загону, пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Вантажівки до 7,5 тонни і легковий автотранспорт у цьому пункті пропуску тепер не оформляють. Аби перетнути кордон, водіям таких категорій транспортних засобів, необхідно прямувати до інших пунктів пропуску.

«Всі, хто до 9 ранку встиг пройти прикордонне оформлення, можуть ще бути оформленні у митному відношенні. Ті, хто не встиг це зробити до 9 ранку, мають їхати у інші пункти пропуску. Польські прикордонники про це інформували людей у черзі. Якщо хтось таки досі чекає у черзі, то варто розвертатися і прямувати у інший пункт пропуску», – повідомила речниця Волинського прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

Такі зміни запроваджують задля підвищення пропускної спроможності пункту пропуску та зменшення черг вантажних автомобілів.

Нагадаємо, раніше повідомляли що із 27 червня перетин кордону через «Ягодин» можливий лише для вантажного транспорту з повною масою понад 7,5 тонни та рейсових автобусів.ї

Також відомо, що у чергах на в'їзд в Україну через Волинь – 1200 легкових авто. Найбільше автомобілів нині перед пунктом пропуску «Устилуг-Зосин». З польського боку в черзі на в'їзд в Україну 1 100 машин.

Можливо зацікавить