Чи можна укладати бруківку восени?

Чи можна укладати бруківку восени?

Укладання бруківки вимагає дотримання певних технологій, незалежно від того, чи укладати потрібно на власному подвір’ї, або на міській вулиці. Дотримання правил дозволить продовжити термін експлуатації бруківки та добитися естетичного виду на довгі роки.

Про те,чи можна укладати бруківку восени розповіли фахівці луцької компанії-виробника LeBruk.

Укладати плитку потрібно при плюсовій температурі і в суху погоду. У дощ робити укладання без спеціального навісу не можна.

Дощ  може розмити пісок в верхньому шарі основи, який вже вирівняний і утрамбований,  що може вплинути на якість мощення.

Також не рекомендується починати роботи під час чи відразу після заморозків - важливо переконатися, що грунт добре відтанув.

Саму бруківку можна укладати навіть під час суворих морозів, проте лише, якщо ви встигли підготувати піщано-щебеневу основу. Це варто зробити, коли на вулиці тримається погода до -5 градусів. Якщо це правило порушити, основа буде ненадійною і в подальшому бруківка може просісти.

Не встигли до морозів – дочекайтеся, поки земля розмерзнеться.

Якщо ж заморозки будуть триматися вже до весни, то бруківку без проблем можна залишити на вулиці в піддонах. При цьому бажано розкрити плівку, тому що парниковий ефект в закритому піддоні може спровокувати рясну появу плям на поверхні плитки.

Для того, щоб замовити бруківку LeBruk - звертайтеся:

вул. Вахтангова, 12, Луцьк

+38 067 334 11 12

www.lebruk.com

Можливо зацікавить