Чи скасують на Волині комендантську годину у Великодню ніч

Чи скасують на Волині комендантську годину у Великодню ніч

Змін щодо тривалості комендантської години у Великодню ніч на Волині не буде.

Про це у коментарі виданню ВСН повідомили у пресслужбі Волинської ОВА.

У ніч на Великдень, 16 квітня, комендантська година у населених пунктах Волині триватиме, як завжди - з 00:00 до 05:00 години. Тобто у святкові дні все лишається без змін.

До слова, тривалість комендантської години лишається без змін у багатьох інших областях України, зокрема, мова про Вінницьку (з 00:00 до 05:00), Київську (з 00:00 до 05:00), Харківську (з 23:00 до 5:00), Львівську (з 00:00 до 05:00), Рівненську (з 00:00 до 05:00), Житомирська область (з 00:00 до 5:00).

У Дніпропетровській області тривалість комендантської години відрізняється у залежності від району. З 21:00 до 4:00 вона діє у: Нікопольській і Марганецькій міських територіальних громадах, Покровській сільській територіальній громаді (крім Новософіївського старостинського округу), Червоногригорівській селищній територіальній громаді (крім території Дмитрівського старостинського округу), Покровській сільській територіальній громаді (крім Новософіївського старостинського округу) та Вищетарасівському старостинському окрузі Мирівської сільської територіальної громади.

Комендантська година з 22:00 до 4:00 триває у: Покровській міській територіальній громаді, Томаківській селищній територіальній громаді, Дмитрівському старостинському окрузі Червоногригорівської селищної територіальної громади, Новософіївському старостинському окрузі Покровської сільської територіальної громади, Мирівській сільській територіальній громаді (крім Вищетарасівського старостинського округу), Першотравенській сільській територіальній громаді.

У Херсонській області заборонили відвідувати кладовища та обмежили проведення богослужінь у період святкування Великодня. Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що місцевим мешканцям також заборонено відвідувати кладовища перед святами. Першочергово, це стосується тих регіонів, які є деокупованими, та де велися бойові дії. 

Читайте також:

Можливо зацікавить