Чим торік займався Прилуцький староста Олександр Гурський? Аналіз звіту

Чим торік займався Прилуцький староста Олександр Гурський? Аналіз звіту

У Прилуцькому старостинському окрузі досі немає Генплану: його розробляють уже два роки. Це єдина теза, яку під час обговорення звіту на бюджетній комісії озвучив староста Олександр Гурський. 

Більше – у письмовій версії звіту, яку проаналізувало видання ВСН.

Довідково. До складу Прилуцького старостинського округу входять 4 населених пункти: Прилуцьке, Дачне, Жабка, Сапогове. Загальна чисельність наявного населення сіл на час приєднання до територіальної громади міста Луцька становила 3 972 особи. Площа території старостату - 3182 га. Староста - Олександр Гурський. 

За заявкою старости було проведено поточний ремонт доріг на вулицях І.Франка (834 тисячі гривень) та Гагаріна (903 тисячі гривень) в с. Дачне, вулиць Ківерцівської (41 тисяча), Андрузького (1,135 мільйона) та Жовтневої (3,255 мільйона гривень) в с. Прилуцьке. 

На окрузі оптимізували графік руху маршрутів № 19 Луцьк-Сапогове та Луцьк-Жабка. 

У звіті йдеться, що нині є нагальна потреба відремонтувати концертний зал Будинку культури в Прилуцькому. Це єдине велике приміщення на території старостинського округу, в якому можна проводити масові заходи. Також треба продовжити поточний ремонт доріг. 

Крім того, зазначає Олександр Гурський, потрібно терміново вирішити питання подальшої експлуатації приміщень комунальної власності, що з 2019 року не використовуються і руйнуються (ФАП в с. Прилуцьке, ДНЗ «Сонечко» в с. Прилуцьке, ФАП в с. Дачне, клуб в с. Дачне, ФАП в с. Сапогове). 

Якщо ви є мешканцем Прилуцького округу і маєте запитання до звіту свого старости, або ж важливу інформацію про його роботу – надсилайте журналістам видання ВСН. З нами можна зв’язатися: 

- телефоном: 099 755 06 82 

- написати у фейсбуці: https://www.facebook.com/volsn  

- написати на електронну пошту: [email protected]  

Можливо зацікавить