Численні забої і черепно-мозкова травма: доньку луцької тренерки збили на пішохідному переході

Численні забої і черепно-мозкова травма: доньку луцької тренерки збили на пішохідному переході

13 грудня доньку луцької тренерки Єлизавети Шубко на пішохідному переході збила автівка.

Про це повідомила тренерка у фейсбуці.

О 17:55 - в час пік сталася аварія. Зі слів Єлизавети, дівчинку виволокли на узбічча і поставили на ноги (з серйозною травмою коліна). хідному переході - доки чекали на швидку - водій кричав на дитину і сварив за необережність. У дівчинки численні забої і черепно-мозкова травма 

«Доки я перевозила дитину на каталці з травмпункту на рентген, на аналізи і назад, людина, яка представилась дружиною водія авто, що зчинило наїзд, дуже агресивно пропонувала мені гроші і «домовитись», «або мені буде гірше, якщо я не погоджусь». У відповідь на мою категоричну відмову і прохання залишити нас в спокої, мені сказали «закрити рот і подумати, що таке могло би трапитись і зі мною»», - розповідає Єлизавета Шубко.

Тренерка зазачила, що винуватець ДТП «домовлявся» з водієм бусу, що зупинився і пропустив дитину на першій половині дороги і з лікарем швидкої.

«Доки знаходжусь в лікарні з донькою, хочу попередити про те, що є люди, які не домовляються, речі, які не пробачаються і правосуддя, від якого не втечеш. Поки що, не вказую імен, та обіцяю, що «слава» наздожене всіх причетних!», - додає лучанка.

Можливо зацікавить