Чоловік крутив романи із сотнями жінок одночасно

Чоловік крутив романи із сотнями жінок одночасно

У Торонто чоловік кілька разів міняв своє ім'я, щоб познайомитися з 250 жінками. Закрутивши роман, він виманював у них гроші. 

Про це повідомляє CTV News.

 Жінки яких обдурив Йон Малдер не знали його справжнього імені, поки його не повідомили в суді.

Наомі Вольф, яку він обдурив, розповіла, що познайомилася з ним у соцмережі, коли купувала мотоцикл за 10 тисяч канадських доларів. Вона описала його як харизматичного та привабливого. Вони зустрічалися близько восьми місяців. Але потім подруга надіслала їй посилання на групу знайомств. Виявилося, що з ним зустрічаються ще близько 100 жінок.

Ще одна жертва афери - Ендж Меділл - спілкувалася з Малдером у додатку для знайомств, але ніколи не зустрічалася з ним.

«Він почав отримувати від спілкування зі мною вигоду вже після першого повідомлення, хоча тоді я не зрозуміла цього. Він здавався справжнім джентльменом, співав серенади і прагнув бути першою людиною, з якою ми спілкувалися вранці. Він умів змусити жінку відчути себе особливою», - сказала вона.

У 2013 році Малдер відбував покарання за шахрайство. Тоді суд вимагав від нього виплату компенсації у розмірі 7,3 тисячі канадських доларів. 

Читати також:

  • У Волинській області засудили чоловіка, який на фото та відео знімав свої статеві органи та продавав у Мережі за 200 та 400 гривень. 
  • У штаті Техас в США, десятки чоловіків сплутали будинок 66-річної пенсіонерки Елейн Вайт з борделем. Розлючена жінка поскаржилася, що із середини минулого року багато чоловіків помилково  стукали в двері та не давали спокою.

Можливо зацікавить