Чоловік вирішив прожити під водою 100 днів

Чоловік вирішив прожити під водою 100 днів

У США професор Університету Південної Флориди Джо Дітурі почав свій дивний експеримент  – він проведе 100 днів на глибині 30 футів, щоб дослідити, що буде з його тілом.  

Про це повідомляє Lad bible, пише ТСН. 

 В офіційному пресрелізі Університету Південної Флориди було підтверджено, що Дітурі проводить експеримент у надії знайти нові «шляхи відродження морського середовища». До слова він має ступінь доктора біомедичної інженерії та служив у ВМС США.

Крім цього, дослідник також прагне «випробувати медичну технологію, яка могла б запобігти безлічі захворювань у людей».

Екскомандувач ВМС США проведе місію «Нептун 100» до літа у підводному будинку.

«Частина роботи передбачає, що психолог і психіатр відстежуватимуть наслідки, які відчуває професор під час перебування в середовищі, подібному до тривалої космічної подорожі», - йдеться у релізі.

Якщо Джо Дітурі вдасться завершити підводний експеримент – він встановить новий рекорд перебування під водою. Нинішній світовий рекорд становить 73 дні. Його у 2014 році встановили два професори з Теннессі.

Він також проводитиме під водою експерименти з біології та біомедичної інженерії.

«У цьому дослідженні буде розглянуто всі способи, як ця подорож впливає на мій організм, але моя нульова гіпотеза полягає в тому, що моє здоров’я покращиться через підвищення тиску», - заявив Джо Дітурі.

Читайте також:

  • У новому досліджені UMSOM науковці з'ясували, що люди з однією з груп крові групи А, а саме другою та четвертою, мають більші шанси отримати інсульт у віці до 60 років порівняно з іншими.

Можливо зацікавить