Чоловіків врятувати було неможливо: вночі на Волині у пожежах загинуло дві людини

Чоловіків врятувати було неможливо: вночі на Волині у пожежах загинуло дві людини

В селі Будище Ковельського району та в селі Козлиничі Ковельського району трапилися пожежі, у яких загинуло двоє людей.

У середу, 30 листопада о 22:12 надійшло повідомлення про пожежу в селі Будище Ковельського району, де загорівся дерев’яний житловий будинок. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Волинській області.

Для ліквідації пожежі прибули вогнеборці, провели бойове розгортання та в складі двох ланок газодимозахисної служби зайшли в задимлений будинок на пошуки господаря. Непритомного чоловіка виявили в коридорі, допомогти йому було вже неможливо. На гасіння пожежі подали на гасіння вогню два водяних стволи.

Ймовірно, причиною пожежі стало необережність під час куріння загиблого 64-річного пенсіонера.

Ще один випадок загибелі людини на пожежі зафіксовано за інформацією від поліції. Орієнтовно о 01:00 трапилась пожежа в господарській будівлі в селі Козлиничі. Вогнем знищено майно і стіни. На місці пожежі виявлено тіло 60-річного господаря, пожежно-рятувальні підрозділи не викликались. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі, причина смерті людини встановлюється.

Чоловіків врятувати було неможливо: вночі на Волині у пожежах загинуло дві людиниЧоловіків врятувати було неможливо: вночі на Волині у пожежах загинуло дві людиниЧоловіків врятувати було неможливо: вночі на Волині у пожежах загинуло дві людиниЧоловіків врятувати було неможливо: вночі на Волині у пожежах загинуло дві людини

Можливо зацікавить