Де наразі рятувальники, які витягали дітей з крижаної води на Волині

Де наразі рятувальники, які витягали дітей з крижаної води на Волині

Двоє рятувальників, які витягали дітей з водойми у Нововолинську, повернулися до роботи після лікарні.

Про це повідомляють на сторінці пожежників у соцмережі.

Рятувальники Ігор Сарай та Юрій Бричук знову в строю. 7 січня вони заступили на чергування у своїй 5 державній пожежно-рятувальній частині міста Нововолинська після лікування.

Де наразі рятувальники, які витягали дітей з крижаної води на ВолиніДе наразі рятувальники, які витягали дітей з крижаної води на ВолиніДе наразі рятувальники, які витягали дітей з крижаної води на Волині

Нагадаємо, що 3 січня у Нововолинську на кризі загинула дитина. Ще двох дітей врятували рятувальники. Їх з переохолодженням госпіталізували до лікарні. Двох рятувальників, які ризикуючи власним життям, Юрій Бричук та Ігор Сарай, рятували дітей, також шпиталізували з переохолодженням. 

Пізніше мер Нововолинська Борис Карпус повідомив, що діти, які ледь не потонули у водоймі біля Нововолинська, станом на ранок, 4 січня, перебувають у важкому стані

Стан двох братів 10 та 12 років, які 3 січня провалилися під кригу на водоймі в Нововолинську, залишається важким. Щоб повернути дітей до життя, медики майже чотири години проводили безперервні реанімаційні заходи.

Пізніше двоє братів 10 та 12 років, яких 3 січня витягли з-під криги без ознак життя і реанімували, прийшли до тями. Стан дітей стабілізувався, але вони досі перебувають в реанімації.

Читайте також:

Можливо зацікавить