Дитина та двоє дорослих загинули: на Закарпатті фура зіткнулася з мікроавтобусом

Дитина та двоє дорослих загинули: на Закарпатті фура зіткнулася з мікроавтобусом

На трасі поблизу Нижніх Воріт на Закарпатті вантажівка зіткнулася з мікроавтобусом. Внаслідок аварії є загиблі.

Як повідомили у коментарі ZAXID.NET у патрульній поліції Закарпаття, попередньо від удару загинули троє людей, серед них є дитина. Усі обставини смертельної аварії на місці з'ясовують слідчі. Рух цією ділянкою траси наразі обмежений.

Як повідомила прес-служба патрульної поліції Закарпаття, ДТП сталася у понеділок, 20 лютого, близько 13:00. За даними патрульних, аварія сталася на трасі М-06 між селами Нижні Ворота і Біласовиця. Із опублікованих поліцією фото видно, що зіткнулися вантажівка із мікроавтобусом.

«Близько 13-ї години, на трасі М-06 трапилася дорожньо-транспортна пригода з загиблими. На місці працюють всі необхідні служби. Патрульні забезпечують безпеку та регулювання дорожнього руху. Об‘їзд організовано через село Нижні Ворота», – йдеться у повідомленні поліції.

У коментарі виданню речник патрульної поліції Закарпаття Ернест Завадський зазначив, що попередньо відомо про трьох загиблих внаслідок аварії. Серед загиблих є дитина. На місці працюють слідчі, які встановлять всі обставини смертельної ДТП.

Читати також: 

Можливо зацікавить