До чогось готуються: білоруські чиновники перевіряють укриття

До чогось готуються: білоруські чиновники перевіряють укриття

У місті Ліда, що у Білорусі чиновники зацікавилися питаннями цивільної оборони. Відтак вони вирішили провести перевірку укриття та пункту управління цивільною обороною.

Про це повідомляє проєкт «МотолькоHelp».

Стало відомо, що Лідський райвиконком оголосив про проведення держзакупівель щодо техобслуговування укриття та пункту управління цивільною обороною.  Йдеться про суму $11 642. Цікаво, що цей тендер оголошується вже вдруге, бо з першого разу знайти підрядника не вдалося. 

 У документах йдеться, що планується відремонтувати всі комунікації укриття - водопровід, каналізацію, теплові мережі, теплові пункти, центральний тепловий пункт, гаряче водопостачання, опалення, електрообладнання, внутрішні силові та освітлювальні мережі та ін.

Також чиновники планують перевірити пункт управління цивільною обороною Лідського району. Відомо, що ця закупівля вже перебуває у статусі завершеної. На це витратили $2 328. Усі роботи фінансуються із районного бюджету.

Читати також:

  • Невизнаний у світі президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив нову заяву про війну Росії в Україні. На його думку, країни ОДКБ мають визначитись з своєю позицією, адже відсидітися не вийде.
  • Білорусь може розташувати один з підрозділів ППО ЗС в Лунинці. Планують почати годувати військових полку в населеному пункті.

Можливо зацікавить