До Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисників

До Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисників

23 квітня відбулося освячення пасхальних кошиків на подвір'ї кафедрального собору Святої Трійці. Про це повідомляє Волинська єпархія Православної Церкви.

Також сюди волонтери «Серця патріота», який очолює Сергій Балицький, привезли вогонь єднання.

«Оскільки за теперішніх реалій немає змоги привезти благодатний вогонь з Єрусалиму, ми привезли його з 14-ї бригади, який наші Захисники благословили та передали на Волинь. Благодатний український вогонь Єдності та Перемоги!», - зазначають волонтери. 

Від Собору вогонь передадуть іншим храмам на Волині.

Нагадаємо, що раніше волонтери «Серця патріота» відправилися з допомогою волинським бійцям на Миколаївщину. Інтерв'ю з Сергієм Балицький читайте ТУТ. 

До Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисниківДо Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисниківДо Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисниківДо Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисниківДо Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисниківДо Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисниківДо Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисниківДо Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисниківДо Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисниківДо Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисниківДо Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисниківДо Луцька волонтери привезли вогонь єднання від волинських захисників

Можливо зацікавить