До зіткнення пошкодив ще одне авто: подробиці аварії у Луцьку на Конякіна. Один водій - у реанімації

До зіткнення пошкодив ще одне авто: подробиці аварії у Луцьку на Конякіна. Один водій - у реанімації

У п'ятницю, 7 квітня, Луцьку на вулиці Конякіна сталась аварія. Водій автомобіля БМВ допустив зіткнення із «фольксвагеном».

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Волинській області у коментарі ВСН, попередньо, перед цим він завдав механічних пошкоджень іншому транспортному засобу.

«Наразі обох водіїв доставили до медзакладу. На місці працює слідчо-оперативна група поліції Луцького РУП. Вирішуватиметься питання про внесення відомостей до ЄРДР», - додали в поліції Волині.

Як розповів у коментарі Суспільному завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік, травмувалися двоє людей.

Зі слів завідувача центральної оперативної диспетчерської швидкої, одного з травмованих доставили в міську лікарню, іншого – в обласну.

Як розповів заступник генерального директора Медичного об’єднання Луцької тергромади Андрій Смольянінов, травмований, якого доставили у медзаклад – у важкому стані. Він отримав політравму і знаходиться у реанімації.

До зіткнення пошкодив ще одне авто: подробиці аварії у Луцьку на Конякіна. Один водій - у реанімаціїДо зіткнення пошкодив ще одне авто: подробиці аварії у Луцьку на Конякіна. Один водій - у реанімаціїДо зіткнення пошкодив ще одне авто: подробиці аварії у Луцьку на Конякіна. Один водій - у реанімації

Читайте також:

 

Можливо зацікавить