ДТП під Луцьком: поки чоловік воює, у його припарковане авто врізався горе-водій

ДТП під Луцьком: поки чоловік воює, у його припарковане авто врізався горе-водій

 Аварія, в якому постраждали припарковані авто трапилась у селі Струмівка у суботу, 12 листопада.

Про це виданню ВСН повідомили очевидці.

Зі слів свідків, близько 15.30 водій за кермом автомобіля «Шкода» в’їхав у два припаркованих автомобілі, один з них - «фольксваген».  На місце викликали правоохоронців.

«Драгер» показав, що рівень алкоголю у крові водія, який спричинив ДТП, становив 0,59 проміле. Наразі його повезли на освідування в обласний наркодиспансер. До слова, зі слів очевидців, водій представився адвокатом.

Також, додають свідки, власник одного з автомобілів, в який врізалась «шкода», перебуває у ЗСУ. Чоловік вже свого часу був поранений, а після лікування повернувся до війська. Нині він перебуває в одній з найгарячіших точок на півдні України. А поки він воює - йому пошкодили автівку, яка стояла біля дому.

ДТП під Луцьком: поки чоловік воює, у його припарковане авто врізався горе-водійДТП під Луцьком: поки чоловік воює, у його припарковане авто врізався горе-водій

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції області, на місце аварії виїжджала група реагування патрульної поліції ГУ НП області. Водій не погодився з результатами тесту і його повезли обласний наркологічний диспансер. Наразі тривають необхідні процесуальні дії.

Можливо зацікавить